O nama

Dobrodošli u Avala Home Concept - vašu destinaciju za udobniji, kvalitetniji i zdraviji način života na prelepom području Avalske planine, nadomak Beograda. Naša misija je pružiti vam luksuzne kuće modernog dizajna koje će ispuniti sve vaše potrebe i omogućiti vam da uživate u životu okruženi predivnom prirodom.

Svaka kuća iz naše Avala Home Concept ponude pažljivo je osmišljena i izgrađena kako bi pružila maksimalan komfor i udobnost višečlanim porodicama. Naš tim stručnjaka radi sa strašću i posvećenošću kako bi svaka kuća bila izvanredno dizajnirana i opremljena najkvalitetnijim materijalima. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi stvorio harmoniju između enterijera i eksterijera, stvarajući prijatno okruženje za vas i vašu porodicu.

Nalazimo se na prelepom delu sa pogledom na veličanstveni Avalski toranj, pružajući vam privilegiju da svakog dana uživate u predivnom pejzažu i osećate mir i spokoj koji dolazi sa životom u prirodi. Naše kuće su koncipirane tako da vam pruže privatnost i intimnost, dok istovremeno omogućavaju lako povezivanje sa lokalnom zajednicom i svim pogodnostima koje grad pruža.

Verujemo u važnost zdravog načina života, stoga smo se pobrinuli da naše kuće budu energetski efikasne i održive. Koristimo napredne tehnologije i ekološki prihvatljive materijale kako bismo smanjili ekološki otisak i pružili vam prostor u kojem možete živeti sa svesti o važnosti očuvanja prirode.

Naš stručni tim vam stoji na raspolaganju da vam pruži sve potrebne informacije i podršku tokom celog procesa. Naš cilj je da vam omogućimo ne samo kuću, već i dom u kojem ćete stvoriti neprocenjive uspomene i uživati u svakom trenutku.

Avala Home Concept - vaša adresa za luksuzni život u skladu sa prirodom. Očekujemo vas sa otvorenim rukama kako bismo zajedno ostvarili vaše snove o idealnom domu.

FAZA 2 PREMIUM U PRODAJI PROMO OD 2.200e/m2 (+pdv) ključ u ruke sa placem i uredjenim dvorištem.

Ovaj sajt koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva i pružanja personalizovanih usluga.