Uslovi korišćenja

Dobrodošli na veb stranicu Avala Home Concept! Molimo vas da pažljivo pročitate i razumete sledeće uslove korišćenja pre nego što nastavite da koristite našu veb stranicu. Pristupom i korišćenjem ovog sajta, prihvatate da ste pročitali, razumeli i saglasni sa svim uslovima navedenim u ovom dokumentu. Ako se ne slažete sa ovim uslovima, molimo vas da napustite našu veb stranicu.

Intelektualna svojina
Sva autorska prava, zaštićeni žigovi i druge intelektualne svojine koje se odnose na sadržaj i dizajn ovog sajta pripadaju Avala Home Concept ili su licencirana trećim licima. Svi materijali i sadržaj na ovoj veb stranici, uključujući tekstove, fotografije, grafike, logotipe i ikone, su vlasništvo Avala Home Concept ili su korišćeni uz dozvolu njihovih vlasnika intelektualne svojine.

Korisničko ponašanje
Prilikom korišćenja naše veb stranice, obavezujete se da ćete se pridržavati svih primenjivih zakona i propisa, kao i da nećete vršiti sledeće aktivnosti:

Objavljivati ili prenositi nezakonite, uvredljive, preteće, klevetničke, pornografske ili druge nepristojne sadržaje.
Narušavati prava intelektualne svojine drugih lica.
Pružati lažne informacije ili se predstavljati kao druga osoba ili entitet.
Vršiti napade na sistem, hakovanje ili ometanje rada veb stranice.
Prenositi viruse, zlonamerne programe ili druge štetne materijale.
Izvršavati bilo koju drugu aktivnost koja bi mogla narušiti integritet i sigurnost naše veb stranice.
Odricanje od odgovornosti
Ova veb stranica pruža informacije o luksuznim kućama u naselju Avala. Svi podaci, slike i opisi objekata su pruženi u informativne svrhe. Avala Home Concept ne daje nikakve garancije, izričite ili podrazumevane, u vezi tačnosti ili potpunosti informacija na ovoj veb stranici. Koristite informacije sa ove veb stranice na sopstvenu odgovornost.

Veze sa drugim veb stranicama
Naša veb stranica može sadržati veze ka drugim veb stranicama koje su van naše kontrole. Avala Home Concept ne preuzima odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti ili prakse tih veb stranica. Pristupanje tim veb stranicama je isključivo na sopstveni rizik.

Zaštita privatnosti
Vaša privatnost nam je važna. Molimo vas da pročitate našu Politiku privatnosti kako biste se detaljnije informisali o tome kako koristimo i štitimo vaše lične podatke prilikom korišćenja naše veb stranice.

Izmena uslova korišćenja
Avala Home Concept zadržava pravo da izmeni ove uslove korišćenja u bilo kom trenutku i bez prethodne najave. Preporučujemo vam da redovno pregledate ovu stranicu kako biste bili informisani o eventualnim izmenama.

Hvala vam što koristite veb stranicu Avala Home Concept. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa uslovima korišćenja, slobodno nas kontaktirajte putem naših dostupnih kanala komunikacije.

FAZA 2 PREMIUM U PRODAJI PROMO OD 2.200e/m2 (+pdv) ključ u ruke sa placem i uredjenim dvorištem.

Ovaj sajt koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva i pružanja personalizovanih usluga.